Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2014 00:28 - ОТ БЛОГ. БГ - РАМО ЗА МИСТЪР ТРАНДАФОР !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 3300 Коментари: 4 Гласове:
20

Последна промяна: 25.10.2014 00:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

           ОТ  БЛОГ. БГ - РАМО  ЗА  МИСТЪР  ТРАНДАФОР !!!

 

    Мистър Трандафор е подложен на натиск от Дупница и Кюстендил да извърши противозаконно деяние. Незапознати с Конституцията на РБ местни управници го путканват да стори точно това. „Да, да!!” Двойното българско отрицание, подсилено с агресивно насочен среден пръст от едната ръка срещу опита за поругаване на моралните ценности на Транодафора дойде не от друг, а от председателя на най-българската партия, Лютиф Местан. И то в Кюстендил, от където е и  авторката на този закон. Напомням, че една селянка от Берсин, която преди години изтряскваше кмета на Кюстендил, а после „заработи” с министъра на войната, внесе законопроект за промяна в Закона за изборите. Пръкнатият за кандидатнароден представител на област Кюстендил  с гласовете от гр. Бурса, мистър Трандафор, е оплодена по изкуствен начин яйцеклетка по сценария на селянката от Берсин. Така по същество кюстендилци внесоха промяната, изгласуваха си я в парламента, сега не били съгласни. Тези факти се наложи да обясни на местните управници лично председателя на най-българската партия, Д/П/С. Само няколко цигана от Кюстендил и Гиздовци били гласували за него, по-малко от един процент, но като Законът е такъв може ли мистър Трандафор да го не спазва? Моралът му не разрешава да стори това. Ако одобрят поправката „ Нихат Катил”, отнасяща се до избора на президент на РБ нищо чудно да гледаме Трандафора и пет години като наш президент. Националистът Жириновски не е довелен от сегашния ни президент, нищо чудно Трандафорът да е следващият.

   Публикувам две оперативни справки, ето първата:

   Преди около 16 години по същия казус за кмет на Своге турнаха Желенския Ален Делон с помощта на гласовете на турците от секциите в Истанбул. Никога не е имало мюсюлмани в Своге, поради това за кмет с квотата на Д/П/С турнаха християнин, но много специален, от Д/П/С. Защо се спряха на Своге биринджиите на Д/П/С:

     Своге е община, която е независима от София-област така, както и община Правец. А от Своге много неща има за крадене, най-много гори. Давам пример и с един хиперскъп имот, ловната резиденция на политбюро над с. Ябланица. Собственичката й, вдовицата на Илия Павлов я продала на Догана.  Има си схеми за окръзите и областите с  назначаването там на валии, които ги превръщат във вакъфи на Д/П/С. Сега е ред на Кюстендил, толкоз просто и логично.

   Няколко щрихи към кариерата на Ален Делон:

      Кмет на Своге– шеф на София-област - депутат, за да не го окошарят за заменките и далаверите – отново кмет на София-област и пак…депутат. А това означава имунитет. Кариерата му представих в едно изречение, за хаирсузлуците му трябва цяла книга.

       Втората оперативна справка касае бизнеса на Трандафора:

       Казусът  с Трандафора е същият както казусът „Ален Делон”. Схемата е разработена перфектно и отново работи като добре смазана машина. А Трандафорът, той не е за подценяване, защото е по-умен от двата дупнишки феодала, Братята, взети заедно. Братята даваха с години ток на Гиздовци, за да гласуват за тях и какво стана? Гиздовци задлъжняха с по 25000 лв, които общината така и не им изплати към ЧЕЗ и до сега те получават фактури, на които пише: Просорчено плащане 25000 лв. Докога от ЧЕЗ смятат да рекетират така гиздовци, това е етнически тормоз. Искат им по 25000 лв. за ток защото са цигани.

   Не така абдалски с ЧЕЗ и компетентните органи работи Трандафора. Той осигурява ел. захранване на Седми квартал в Самоков, но нито сметки се издават за консумираната енергия, нито ЧЕЗ научава, макар да му казват, нито компетентните органи се сезират върху тази крупна далавера. Ето една от причините, да бъде желан Трандафора за народен представител на Гиздовци. Той със сигурност ще изчезне от сметките им просрочените плащания, възможно е да приложи и в Дупница захранването на българските граждани там с ел. енергия по системата „Седми квартал”.

   Но защо само в Дупниица? Българските граждани, заградени със стена при навлизането в Кюстендил, издупчена за да влизат и да излизат от нея каруци, достигащи черешовите масиви и други интересни места, защо и те да не преминат на захранване с ел. енергия тип „Седми квартал”?

    Както рокерите пътуват до разни места из страната и подкрепят каузи, точно така и блогърите от Блог. бг сега имат възможността да подкрепят кандидата за народен представител на Област Кюстендил. Ако не заради друго, то поне заради обувките му - дълги по половин метър трандафори. Аз такова нещо не мога да нося – но той може! -  сигурно заради това и ме не предлагат за народен представител, за кандидат президент пък Жириновски няма де ме одобри.

    Виж снимката и подкрепи с глъсеца си!     




image

Жириновски: Надо немедлено заменить Плевнелиева другим, нашим человеком!

image

Тези трандафори направиха притежателя
им известен в Япония и му дадоха днешния прякор.
 Ще влезе ли с тях той и в
канцеларията на Президентството?

image

Към кмета на Кюстендил:
- Късмет в гъзо Ви вкарваме, Вие си бегате от
късмето. Абдали. Само една акъллиханъм в
региона имате.

image

Никога не съм могъл да преценя Трандафора ли е
по-красив или Желенския Ален Делон...

image

Един определя паричните порции, аз - поправките в законите.

image

Желенският Ален Делон след спечелване на приза за
най-красив областен управител в ЕС.

image

Това е моят избранник, в него е моето благоволение!

image

Кой турна Трандафора за народен предстатвител на Област - Кстендил? Кой? Кой?

image

          Не махкат Трандафора?          

image

Да махна Трандафора? Да да!!






Гласувай:
20



1. sullltan - Щом Бат Сали е фигура в обществения ...
25.10.2014 11:27
Щом Бат Сали е фигура в обществения живот, значи закъсали сме го.
цитирай
2. kasnaprolet9999 - Предлагам чрез играта тука има-...
25.10.2014 14:12
Предлагам чрез играта тука има-тука нема да му скрием трендафорите и всичко ще се оправи:))) Поздрави за темата, въпреки че не ми харесват грубите изрази, които употребяваш, то и друг път съм ти го казвала. То и за това като ти се отваря страницата всичко става с черно, та да не се чете. Аз обаче успях, щото маркирах буквите ти и те станаха бели на черен фон.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Нямам представа защо като се отвори страницата ми става черна.
25.10.2014 15:58
kasnaprolet9999 написа:
Предлагам чрез играта тука има-тука нема да му скрием трендафорите и всичко ще се оправи:))) Поздрави за темата, въпреки че не ми харесват грубите изрази, които употребяваш, то и друг път съм ти го казвала. То и за това като ти се отваря страницата всичко става с черно, та да не се чете. Аз обаче успях, щото маркирах буквите ти и те станаха бели на черен фон.


Аз съм толкова светла личност!
А за грубите изрази - тях прилагам за хора, на които им отиват. Серозно се замислям обаче и аз да си купя и да пронося трандафори, дълги по половин метър, С тяхна помощ може пък и висок пост да придобия. Безпокоя се обаче да не ми лепнат прякор Трандафора -2, та затова не се решавам още. Днес колкото повече мязаш на изрод, толкоз повече те уважават.
Да им е честито на кюстендилци, а може да стане и както на Жириновски му се иска.
цитирай
4. sande - Черното е траур за България и горките българи!
25.10.2014 19:09
Черното като метафора на ставащото в БГ си остана, независимо ,че постинга на Коста Иванов просветна. Както недоразумението Делян Пеевски, както Лютви Местан - Екзактния, както абсурдния "лидер" и самокандидатирал се за премиер още преди изборите Бараков, както Мая Манолова - Костинбродская - агент на Сатанишко, лекето и нещастник от европейски мащаб, както лудия фразьор , турист и сексуален маниак Волен Сайдеров, както Бат Сали с трендафорите, са видни лица на българската политическа сцена, Така и над цяла България трябва да се спуснат черни знамена!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181169
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031